2010. április 29., csütörtök

Csütörtök

Hú, ma nagyon szuper napunk volt, az idő is csodaszép volt, 24 fok volt délután!!!!!!
Reggel a szokásos pufirizst reggeliztem fokhagymás bresso krémmel, uborkával. Tiz után lementünk Kismacival boltba és mivel szép idő volt, megint mentünk egy tókört, viszont éhes voltam, így vettem müzli szeletet és az volt a tízóraim. Ebédre a párolómasinánkban pároltam répát, brokkolit, cukkinit és csak Kismacinak a krumplit, én abból nem ettem. :) Két csirkecombit is tettem az alsó rekeszébe, jó fokhagymásan, nekem ízlett, de Kismaci nem igazán rajongott az ebédért, így bébiételt kellett bontanom. Bár abból sem evett sokat, vagy álmos volt már, vagy a foga miatt nem volt éhes.
Délután az itteni magyar lányokkal taliztunk megint a kedvenc parkunkban, játszótereztünk, ott megittam fél liter emotion vizet. Viszont mivel délelőtt megittam 1 liter zöld teát, mehettem a pottyantos toi-toi klotyóba mindig pisilni a játszótéren, izgi volt. :)))) Délután egy joghurtot ettem + egy tejeskávét ittam, valahogy nem voltam annyira éhes.
6 körül éhes voltam, de akkor indultunk még csak haza, fél 8 után aludt el Kismaci, akkor pedig már nem akartam annyira enni, igy csak egy kicsi cabanosit nyammogtam el és vizet iszok. :) mondjuk már nem is vagyok éhes, átestem a holtponton biztos. Ki kellene találni valamit erre a vacsorára, mert néha lent vagyunk akár 6-ig is, ha szép idő van, de max. 7-nél később már nem akarok vacsorázni. Egyszer Norbinál azt olvastam, hogy az a jo, ha alvás előtt 4 órával eszünk utoljára... na most, ha 7-kor eszek, akkor az este 11 óra... néha addigra már lecsukódnak a szemeim, tehát ez igy nem jo. De még probálkozok a helyes út megtalálásával. :)
Majdnem nem lett sportolás a mai napra, de végülis délelőtt körbesétáltuk a tavat (2 km), de nem teljesen gyors tempóban, aztán azért este csináltam 200 lábemelést és 150 hasprést. Este 8 után pedig legalább 20 percig tébláboltam, hogy tornázzak, vagy ne vagy mi is legyen, végül győzött az akaraterő és a célom elérésének vágya, úgyhogy összeszedtem magam és lenyomtam a Réka napi 20 percből a combfeszesítő részt. Durva volt, mint mindig, de egyre jobban bírom már. :))) és utána sokkal jobban éreztem magam, hogy tettem valamit ma is. :)))
Úgy néz ki, hogy holnap, holnapután és vasárnap is tudok futni menni, az nagyon szuper lenne. :))) Réka alakreform magazinjában olvastam, hogy azzal lehet a combot a legjobban feszesíteni... na, az rámférne még. És még mindig a karom.... lóg nagyon. :((( De M. szerint az nem megy gyorsan, csináljam csak a súlyzózást... hát csinálom, csinálom...
Nem adom fel, és elérem a célom, bármeddig is tart!!!!!!

Nincsenek megjegyzések: