2010. április 23., péntek

Péntek-készülődés

Mivel holnap tartjuk Kismaci szülinapját, igy az estém készülődéssel telt, a délelőtti bevásárlásunk pedig már célirányosabb volt, a tortához, a holnapi ebédhez stb... tehát nem unatkoztunk. :))) majdnem elmaradt a futás is, mert ebédet sem tudtam csinálni, kicsit elcsúsztunk, Kismaci délben már aludt, mivel reggel 6-kor már kukorékolt, így én is kissé fáradt voltam. Még volt itthon jégsali, uborka, gyorsan összedobtam egy salit és utána erőt vettem magamon, lementem futni. Elég borus idő volt, de a futás nagyon jót tett, addig a fiúk aludtak itthon. :))))
Este még a kedvenc sorozatom alatt csináltam 150 lábemelést és 100 hasprést, így megmentettem a napot és sportoltam. Holnap nem tudom, hogy sikerül e, délelőtt készülődünk, délután szülinap, jönnek a szüleim és a tesóm is, szóval azt hiszem, a holnapi napot kinevezem pihinapnak. :)))
A kajával este kutyulódtam el kicsit, de nem vészesen, de mivel most csináltam Kismaci tortáját, meg kellett kostolni az almás szószt, hogy jo lett e. Babapiskótás almatortája lesz, amilyen a mi szülinapunkon is volt, csak ez teljes kiörlésű piskótával. :))) Fő az egészség!!! :)
Reggelire amugy kettő pufirizst ettem körözöttel, pár szeletke sajttal, tizoraira megettük Kismacival a tegnap muffin párját, ebédre egy nagy tál a saláta volt (uborka, jégsali, lilahagyma, reszelt mozarella, joghurtos-fokhagymás öntettel), uzsira egy pohár vegyes turmixolt gyümölcslé és vacsira megkívántam a mozarellát paradicsommal és prosutto sonkával, már nagyon régen nem ettem, jól is esett, imádom! :)) Ötkor vacsiztunk, így totál büszke voltam, hogy ezután már nem eszek, csak elfelejtettem, hogy holnapi ebédet is még este főzöm (paprikáskrumpli virslivel) és az almás tortát is... a krumpliból csak a levét kóstoltam meg egy fél krumplival, a tortából pedig az almaszószt és egy fél babapiskótát. :) Mindegy, ennyi belefér, futottam ma, volt kalóriaégetés. :) És későn is fekszek le, tehát elvileg meglesz az, hogy 3-4 órával lefekvés előtt ettem utoljára.
Legközelebb sztem csak vasárnap este vagy hétfőn jelentkezek, hétfőn mérleg, az a hivatalos. :))))

Nincsenek megjegyzések: