2010. április 1., csütörtök

Szerda

Tegnap sportmentes napom volt, néha kell a pihenőnap is. :))) Babatalin voltunk, két szintén áprilisi babás barátnőmmel találkoztunk, aranyosak voltak a lurkók nagyon, ahogy ismerkedtek egymással.
Reggelire két szelet rozskenyeret ettem krémsajttal, tízóraira egy tejeskávét ittam csak, ebédre pizza volt (néha bele-belefér egy-egy ilyen nap), de délután már nem is voltam éhes, így a vacsi csak egy joghurt volt.
Délután még shoppingoltunk egyet a tesómmal, akartam valami csini felsőt venni, de semmi nem fogott meg igazán, viszont beleszaladtam egy csinos, barna, kicsi sarkú st. oliver cipőbe és mivel már régóta szeretnék egy-két csinosabb darabot is a ruhatáramba, így ezt a cipőt nem tudtam ott hagyni. Általában sportos cuccokban járok, de néha jól esik "nőcisebben" felöltözni, de elég kevés elegánsabb ruhám van, majd most szeretnék pár dolgot beszerezni. A cipő már meg van! :)))
Tegnap este rájöttem, hogy már nagyon hiányzik az otthoni futás a tó körül, alig várom, hogy jövő héten újra járhassak le kocogni. Itt sajnos mindenhol betonút van, vagy épp durva nagy kavicsos, úgyhogy nem a legjobb futóterep. Nem is hoztam a futóscuccomat, gondoltam majd bringázok és tornázok a laptopról. Az is több, minta semmi, de most már érzem, hogy mennyire másként tölt fel egy 45 perces kocogás, mint mondjuk 45 perc a szobabringán...

Nincsenek megjegyzések: