2010. március 31., szerda

Kedd

Nem tudom, mitől van ez, de tegnap egész nap ehetnékem volt. Mintha egy lyuk lett volna a gyomrom alján és sosem telt volna meg, olyan érzésem volt.
Már reggelire is a szokásos két szelet toast helyett hármat ettem körözöttel, tízóraira egy tejeskávét ittam, de éreztem,hogy nem lett elég, így még egy norbis turo rudit is ettem. Ebédre egy tányér husileves volt, aztán sétáltunk egyet Kismacival és vettem neki kukoricapelyhet, amit mi gyerekkorunkban csak kukiként hívtunk. Ízlett neki is, de azt hiszem, én többet ettem a zacsiból, mint ő. :)))
Délután ettem három szelet kalácsot és egy ivójoghurtot, gondoltam, most már elég is lesz, így nem vacsiztam 6 előtt.... aminek a vége az lett, hogy fél 9-kor éhen akartam halni és megettem a paradicsomos heringet, amit még a múltkor vettem. Érdekes nap volt, de néha ilyen is belefér.
Viszont délelőtt a Réka edzéskártyákból a felsőtest programot csináltam, 1,5 kg-os súlyzókkal, mert apáéknál ezt találtam. :))) Utána még 100 lábemelés és 100 felülés is belefért + a több órás séta Kismacival, de az megint inkább csak a friss levegő miatt volt. :)))

Nincsenek megjegyzések: