2010. március 30., kedd

Hétfő

Nem tudom, mi van velem, de egész nap ennék. Pedig még jó egy hét, mire megjön, szóval nem értem... na mindegy, azért próbálom visszafogni magam, hogy a mérleg nehogy felfelé induljon meg lefelé helyett. :)
Reggelire 2 teljes kiörlésű toast kenyeret ettem körözöttel, tízóraira egy norbis csokis pudingot + utána egy tejeskávét. Ebédre egy tányér husilevest ettem pici husival, aztán kora délután egy zsírszegény joghurtot kívántam és vacsira a tesóval salátát ettünk egy étteremben, hogy még 6 előtt legyen, mert épp csavarogtunk. :))))
Délután tekertem fél órát a szobabringán, folyt rólam a viz a végére. Sétálgattunk is Kismacival tegnap, mert csodaszép idő volt, de persze az ilyen sétával inkább csak a friss levegőt élvezzük, de az is jó. :)))
Kicsinyítettem pár képet a fogyókúrám történetéről, de a legdurvábbat, a tavaly nyárit még nem sikerült bescannelnem. Azért talán így is látszik az átalakulás...

1. 83 kg-osan karácsonykor


2. Kb. 72 kg-osan

3. legfrissebb, hétvégén készült, 69 kg-osan :)))

A fejem még elég béna, mert hófehér vagyok, de remélem, hogy lassan a séták alatt újra szép, egészséges, barna színem lesz. :)))
Remélem, hogy a születésnapi fotóimon már kb. 65 kg-osan tudom prezentálni magam, addig még majdnem egy hónapom van, elvileg elérhető cél. :))))

Nincsenek megjegyzések: