2010. március 17., szerda

Kedd

A tegnapi nap is elég light-osra sikerült, mivel P egész nap dolgozott, igy nem jutottam le kocogni, bár az eső is esett szinte egész nap, úgyhogy maradt Betyár duci tréning Norbival. :)))
Reggelire kettő puffasztott rizstáblát ettem, egyiket tonhalpástétommal, a másikat egy szelet sovány sonkával, tizoraira egy zsirszegény meggyes joghurtot kanalaztam. Ebédre rakott karfiol volt, rizs nélkül, ebből Kismaci is evett, nagyon ízlett neki. :)))) Uzsira egy tejeskávét csináltam magamnak és vacsira egy szendvicset ettem két szelet párizsivel és teljes kiörlésű zsemlével. Kismacival együtt katonázgattunk, én ettem a szendrómat, ő pedig majszolta a kis katonákat. :)))) Fél 6 után pedig már nem ettem, csak kb. fél liter vizet ittam.
Ezt az esti nem evést már jól megszoktam, kb. fél 6-kor eszek utoljára és birom reggel 8-ig általában. Ha kicsit tovább fent vagyok, mondjuk este 11-ig, akkor azért néha már korog a gyomrom, de nem vészes, akkor iszok egy pohár vizet és megtervezem, hogy mit is reggelizzek másnap. :))))
Változtatni még annyit változtattam az étrendemen, hogy a gyümölcsjoghurtok, tejek, tejfölök, joghurtok mind zsírszegények és a sajtokból is igyekszem az alacsony zsírtartalmúakat keresni.
Végre süt a nap, talán a mai nap már lejutok mozogni, állítólag most már jön a melegedés, hétvégén tavasz lesz!!!!! Jupppiiiii!!!! :)))

Nincsenek megjegyzések: