2010. március 11., csütörtök

Elég a hóból!!!

Ma reggel nem akartam a szememnem hinni, mikor kinéztem az ablakon, mert már fehér volt minden és még mindig zuhogott a hó... Így kezdeni a napot elég lehangoló tud lenni, ma Kismacival a séta is elég rövidre sikerült, pedig azt hittem, hogy elállt végre, lemerészkedtünk , de újra rákezdett a havazás, úgyhogy nagy kört nem mentünk.
Futni sem tudtam, de azért a délutáni alvásidőben megcsináltam az alsótest kártyákat Rubint Rékától. :)) Bár bevallom, elég nehezen szántam rá magam, nagyon vonzott az ágy, hogy lustálkodjak és nassoljak valamit, de győzött a józan ész és a nyári álomalakom elképzelése is, úgyhogy csak összejött az a torna!!!!
Holnap elvileg tudnék futni, meglátjuk, milyen idő lesz. Ha nem esik, az már jó, a hideg ellen fel lehet öltözni, csak nagyon hideg ne legyen!
Ma kicsit elfáradtam, valószínüleg valami front is lehet a levegőben, mert Kismaci is elég nyafka a napokban. :(( Igyekszek is ma időben ágyba kerülni, hogy holnapra kipihenjem magam.
Még egy valami hiányzik nagyon a lelkemnek, egy kis szolárium, de annyi anyajegyem van, hogy kicsit beijedtem és kértem egy időpontot egy bőrdokihoz, hogy vizsgálja át őket, de csak május 3-ra tudtak adni. Mindegy, elfogadtam, jobb később, mint soha alapon, viszont így addig szoliba sem megyek, bármennyire is bénán nézek ki hófehéren. :((

Nincsenek megjegyzések: