2010. március 16., kedd

Hétfő

Jó reggelt,

tegnap még mindig fájt a térdem, így nem mentem le futni-gyalogolni, de azért végigtornáztam egy Norbi Betyár tréninget, hogy meg legyen a napi fél óra. :))
Reggelire kettő puffasztott rizstáblát ettem, az egyiket tonhalkrémmel, a másikat egy szelet fitness sonkával, tizóraira egy banán volt. Délelőtt csavarogtunk egyet Macival, úgyhogy ebédelni a kedvenc olaszunknál voltunk, én grillezett csirkemellet ettem salival és lecsúszott két pizzaszél is, de ezért már délután odafigyeltem, uzsira egy tejeskávét ittam csak, vacsira pedig egy diétás vegyes gyümis joghurtot. :)))
Most igyekszek figyelni arra, hogy egyek naponta ötször keveset, mert hajlamos vagyok arra, hogy vagy elfelejtek enni, vagy nincs kedvem, de így nem lesz jó. Fel kell pörgetnem kicsit az anyagcserét, ehhez pedig nagyon szükséges a napi ötszöri evés.
Ma reggelire megettem megint két szelet puffasztott rizstáblát vékony sonkával, tízóraira egy meggyes joghurtot, ebédre már sül a sütőben a rakott karfiol rizs nélkül. Ebből Kismaci is tud majd enni, és én is szeretem. :))) A délutánt még meglátjuk, ma is jó lenne legalább egy fél órát tornázni, holnap pedig elvileg megint lemegyek sétálni, és megnézem, hogy a kocogáshoz mit szól a térdem. :)) csak az eső ne essen, mert ma már sikeresen eláztunk hazafele jövet a boltból...

Nincsenek megjegyzések: