2011. április 21., csütörtök

Készülődés

csak húsvét helyett szülinapra....

Benny holnap lesz 2 éves, de már ma indul az ünneplés sorozat, ugyanis Gabi barátnőm jön át Stella kislányával a kis barátjukat megköszönteni. :) Hihetetlen, mennyire gyorsan mennek a hónapok, még csak most született ez a kis csodababa, aztán már két éves lesz holnap... mintha tegnap lett volna. :)

A mai tortája már kész, várja a vendégeket, életem első ilyen tortagyártása volt, így meg is látszik rajta, de annyira nem gáz szerintem. :) Majd este teszek fel róla képeket, most még nem lövöm le a poént a vendégeink előtt. :)

Este megint tortát gyártok, holnap P szülei jönnek át este, nekik amerikai krémes sütiből lesz a torta, a fb egyik forumán olvastam ezt a receptet és már akkor megtetszett, most pedig tökéletes időpont a tesztelésre. :)

A tegnapi napunk sem volt lustálkodós, P szabadnapos volt, az idő csodaszép volt, így 3 körül felkerekedtünk és körbejártuk az Alte Donau környékét, egyik kedvenc helyünket Bécsben. Régen is sokat sétáltunk arra, Benny előtti időben pedig sokat csónakáztunk az elektromos csónakokkal. :) Feltettem a lépésszámlálómat, és kb. 3-3,5 óra alatt, megszakításokkal összesen 9 km-t sétáltunk. :) El is fáradtunk estére, de kellemesen... úgyhogy a pihenőnapomat mégsem pihenéssel, hanem kellemes kikapcsolódással töltöttem. Este fagyiztunk is, melegszendicseztünk is, úgyhogy belehúztam a jóba, de ilyen napok is kellenek. :) Majd jövő héttől megint odafigyelés lesz, most túl sok a program, szülinapozások, húsvét stb...





Holnap halas tészta lesz elvileg este, vasárnap anyósoméknál ebédelünk Bennyvel, mert P dolgozik, de hétfőn szabadnapos, aznap délután Benny keresztapukájáékhoz megyünk át délután, ott szerintem kerti party lesz, ha ilyen szuper marad az idő. Jövő csütörtökön pedig irány haza, már várjuk nagyon. :)

Most megyünk vásárolni, aztán gyors ebédfőzés, készülődés, míg Benny alszik, előkészítek mindent, hogy ma is már egy szuper délutánja legyen. És közben néha emlékezek majd a két évvel ezelőtti délutánomra, mikor beindultak a fájások és betaxiztam a kórházba.... :)))))

5 megjegyzés:

Marti M írta...

Isten éltesse sokáig a kis Benny-t, sok boldog szülinapot neki!
Nagyon szépek a képek! Várom a tortát is! :)

Marti M írta...

Nézz be hozzám ide
http://gasztro-szepseg-es-sokmas.blogspot.com/2011/04/kreativ-blogger-dij.html

Meglepi vár rád!

Szila írta...

Nagyon szuper tortát sütöttél Anita!!!Még egyszer boldog szülinapot Benny-nek!!!...és jó partyzást... pussz

Zsu írta...

Nagyon boldog szülinapot Bennynek!

Bambi1978 írta...

Köszönjük szépen! :)