2011. április 13., szerda

Még pár óra...

és újabb futóverseny, juhuuuuu!!!! :)))

Ma már bemelegítésnek reggel futottam két tókört, ami kb. fél óra volt (4 km), ma kihagytam a nagy kört, mert kell az erő estére és elég hideg is volt, 6 fokot mutatott a hőmérő és elég nagy szél is volt. :( De ha már lent voltam, nem adtam fel és fél órát kocogtam, hogy jól induljon a napom. :)

Utána beálltam a jó meleg víz alá, majd nyugodtan megreggeliztem és olvasgattam a híreket a neten, aztán ébredtek a fiúk és indult a nap. Délelőtt csak boltban voltunk lent, így is harcolni kellett a széllel rendesen, de bevásároltam ananászt, szőlőt, kivi már volt itthon, holnap neki akarok futni a modell diétának, jó lenne most erősnek és kitartónak lenni!!!! Rámférne egy kis felpörgetés, méregtelenítés, úgyhogy holnaptól drukkoljatok! :)

Ma anyósom fél 5 körül érkezik, addigra már beöltözök futócuccba, aztán irány elhozni a startszámomat, lesz zenés bemelegítés és fél 7-kor indul a mandula... :)))) Most az 530-as a számom, sokan nem leszünk szerintem, de biztos szuper lesz. Bár az előbb már rosszul lettem, mert beborult az ég feketére és olyan gyors vihar támadt, hogy ihajj.... volt eső, szél a javából, de kb. tiz percig tartott, most megint süt a nap. Igazi áprilisi időjárás, de azért remélhetőleg este lenyugszik és tényleg egy jót tudunk majd futni. :)

5 megjegyzés:

Marti M írta...

Hajrá Bambi, a csapat drukkol neked!!!

Rainee írta...

Hajrá Bambi! Egy héten 2 futóverseny? Nem vagy semmi... :D

Bambi1978 írta...

A szombati az csak laza futás összekötve a jótékony céllal. :) reggelente simán többet futok, mint a szombati táv és ott időmérés sem lesz. :)

Köszi a drukkot amúgy, este majd jelentkezek! :)

Catherine írta...

Hajrá!

judit írta...

Hajrá Bambi! Hajrá Bambi! :)