2011. április 18., hétfő

Új hét

Kicsit elcsúsztam a nagy terveimtől, de holnaptól újra a helyes úton leszek :)

Ezt kell még megtanulni, hogy a modell diéta után úrrá tudjak lenni az ehetnékemen. Tegnap még egész jól sikerült, ma már kevésbé.... de majd holnaptól!!!! :)

Reggel mentem futni, 45 percet kocogtam, kb. 6 km volt a táv, utána tusolás és reggeli, ami két tojásból volt hagymás tojásrántotta. Ez még példás is volt... kb. ennyi volt összesen a napomban a példás. :))))

Aztán romlott el minden, volt benne mikrós mákos muffin, manner nápolyi, pici fagyi és este még mikrós, kilófaló pizza... hát no comment. :((( Viszont az ebédem szerintem nem volt annyira rossz: brokkolis, fokhagymás, tejfölös csirkecsíkok hőállóedényben összesütve pici sajttal. Bennynek rizzsel, nekem magában. Délután Gabi barátnőméknél egy tejeskávét ittam és kicsi szőlőt ettem. Még ez sem volt vészes... na mindegy, most már nincs mit tenni, majd holnap okosabb leszek.

Holnapra elterveztem az ebédet: borsófőzeléket és túrófasírtot, erre kiderült, hogy P csak hatra megy, így ő is itthon ebédel, ő pedig nem igazán csípi a főzelékeket. Úgyhogy új menüt kell kitalálnunk, egyenlőre fogalmam sincs... aztán délután jön az anyósom unokázni, én pedig megyek szülinapi ajándék körre, mert a szerda mégsem jó P anyukájának, így egyedül veszem meg az ajándékot. De kitaláltam, hogy ha ráérne kb. hatig, akkor láttam a közeli fitnessteremben 3/4 5-kor zumbát, esetleg kipróbálnám. Előtte néznék ajándékot, és utána tornáznék egyet. Holnap meg is beszélem vele délelőtt. ;) De reggel futás, az kell!!!! :) Már Gabi barátnőmet is megfertőztem... heti kétszer akart kocogni menni, három lett belőle!!! :)))) Így kezdődik mindenkinél.... ;) :)))

Tehát a hétre fontos feladatom van: megtartani a súlyomat 61 kg alatt!!!! igaz, csütörtök-péntek szülinapi tortázás lesz, de majd okos leszek, mert meg tudom állni!!!!!! Mondjuk, azt nem értem, hogy három napig kibírom, szagolom a kajákat, megállom, hogy nem eszek este, nem nassolok napközben, erre utána már bedőlök állandóan. :( ezt kell még megtanulnom, hogy mindig mértékletesnek kell maradni.


4 megjegyzés:

Gaabee írta...

En azt vettem eszre, hogy akkor szalad el velem a lo, amikor a szulinapi tortazas MELLETT meg a rendes menut IS elfogyasztom...
S ma is terv a futas. (tuloztam. Kocogas!)
Te! Fertozo ;))))

Unknown írta...

Igen én is szuperul böjtölök, ha kell 21 napig, aztán meg utána nincs mérték. De ez a múlt. Bár a Húsvét miatt bennem is ott a para, hogy mi lesz ha az összes régi kedvencem szembe jön velem ((::
De bízom benned, és ha neked sikerül, nekem is fog ::))

Névtelen írta...

Már régóta kérdezni akartam, hogy szerinted mennyi idő alatt áll be automatikusan az ember a szükségleteinek megfelelő kalória elfogyasztására? Tehát hogy ne kelljen számolgatni, meg mindennap mérlegelni, hanem úgy alapból ne is legyen éhes többre, mint ami kell, vagy legalábbis tudja, pontosabban érezze, hogy hol a határ. Köszi: Csilla

Bambi1978 írta...

Era, reméljük a legjobbakat, hogy igenis észnél tudunk maradni! :) Muszáj lesz, valamit valamiért... ;)

Csilla, hát ez jó kérdés, szerintem egyéntől függ. Én végülis nyár óta tartom a súlyom, már majdnem egy éve, + kb. 2-3 kilo jön fel, majd megy le, de annál több, azért nincs... eszek, ami jónak tűnik, de ha érzem a gyarapodást, jobban figyelek. Nekem már az agyam átállt, este tényleg nem eszek általában, nem járok Mekibe, kevesebb édességet, csokit, fagyit eszek, nem iszok cukros üdítőket, és ezek azóta sem hiányoznak.

Én úgy érzem, ha egyszer rátérték az egészségesebb útra, akkor az agyad már figyel a legtöbb esetben.