2011. április 14., csütörtök

Újra tél????

Hová lett az egypulcsis tavasz?????

Hát én tegnap óta át vagyok fagyva, és ez ma még rosszabb lett, mert reggel óta esett az eső, fújt a szél és csökkent a hőmérséklet... délután kemény 6 fok volt, nem akartam elhinni. Mert oké, hogy esik az eső, na de olyan kutya hideg is volt hozzá.... :((((

Reggel nem mentem futni, inkább aludtam és melegedtem, nagyon átfagytam tegnap. :((( Délelőtt P elment kondizni, én pedig ebédet varázsoltam nekik (rakott kelt), Benny volt a kis kuktám, minden fazekat kipakolt a konyhában. :)))) Mivel végig esett az eső, így nem mentünk le, szerencsére bevásároltam tegnap mindent, ami délelőtt kellett, úgyhogy nem volt gond.

Ebéd után sziesztáztak a fiúk és én is netezgettem, délután pedig lemerészkedtünk kicsit, mert azért kell a friss levegő. Úgy tűnt, hogy nem esik, de még csepergett, azért megjártuk a postát, boltot és megnéztük a tavaszi ünnepséget a szomszédos botanikus kertben, amit már annyira vártunk. Szegények jó hétvégét választottak, az időjárás kiszúrt velük, pedig olyan jól megcsinálták a dekorációkat, rengeteg barka, nyuszi, csibe, tojás van mindenhol, gyerekeknek sátrak, ahol barkát lehet kötni, arcmaszkokat gyártani, tojásokat festeni stb... de hátha még vasárnapig javul az idő, mert addig tart. Mi azért mentünk egy kört, Benny élvezte a pocsolyázást gumicsizmában, P vett jó büdi házisajtot, megnéztük a kecskéket, barikat, aztán menekültünk haza, mert már nagyon átfagytunk a végére. Megtanítottuk Bennynek, hogy kell zsebre dugnia a kezét, de ha holnap is ilyen idő lesz, esküszöm előkeresem a kesztyűket, mert nekem is nagyon fázott a kezem hazafelé. :((

Hamar este lett, eljátszottuk az időt, de legalább nem fagyoskodtunk lent. :)

És nagyon büszke vagyok magamra, mert úgy néz ki (halkan jegyzem meg), hogy sikeresen végigcsináltam a modell diéta első napját  ,tehát egész nap ettem 70 dkg ananászt és fél 6-kor két banánt. Megittam 1 liter zöld teát és 1 liter roiboos teát és kb. 3 liter vizet. Jártam is pisilni rendesen, távozik a víz... (legalábbis nagyon remélem).

Holnap jön a második nap, 10 darab kivit és 20 dkg szőlőt kell elosztanom a nap folyamán és mellette jóóó sok folyadékot inni. Úgy rémlik, nekem a harmadik nap volt a múltkor a legnehezebb, mert akkor már nagyon hiányoztak az ízek.. most annyiban nehezebb, hogy P ma is itthon volt és holnap is csak 6-ra megy, így azért kell főznöm, együtt eszünk és nehéz megállni, de kibírom azért is! :)))) valamit valamiért... nem akarom ezt a 63-at látni a mérlegen, elég volt belőle!!!!! És persze a méregtelenítés is rám fér, elég sok felesleges dolgot tömtem magamba az elmúlt időszakban, ideje kitisztulni. :) Úgyhogy hajrá modell diéta, hajrá én! :))))

3 megjegyzés:

Gaabee írta...

En is ugy atfagytam a tegnapi pocsolyaba ugralas alatt, igen, KELL kesztyu is!, hogy este lefekves elott be kellett fekudjek a kadba felmelegedni.Mert persze engedtem bele jo meleg vizecsket is;)))

pipacs írta...

Hű! Sok sikert a méregtelenítéshez! Rám is rám férne...

Süviandi írta...

Rossz idő van nálunk is! Az 5 liter folyadék nem semmi! Minden elismerésem. Én is tervezek hasonlót, de még nem találtam meg az igazit. Az eredményről remélem írsz majd! :)