2011. február 23., szerda

Elintézve...

A 2009-es Réka comb mára elintézett.... :))))

Ma ismét -8 fokra ébredtünk, de nagyon becsapós volt, mert sütött a nap. Viszont, mikor délelőtt vásárolni voltunk gyalog, már láttam, hogy ebből futás nem lesz, mert elég csípős szél is fújt, ami zavaró volt már a séta alatt is. Azért lent voltunk tusolófejet venni, onnan gyalog átsétáltunk a boltba, ami kb. jó húsz perc gyors séta volt, két boltban is vettünk ezt-azt, aztán jöttünk csak haza.

Ebéd után akartam tornázni, de végül nem volt kedvem, P sem aludt, így tolódott a sport, bár még nem tudtam, hogy mihez is lenne kedvem. Futni lett volna ma is, de a minusz fok még elment volna, de a szél az már nem... Mindegy, kiböjtölöm még ezt a kis időt, aztán úgyis itt a tavasz nemsokára. ;)

Végül a Réka comb mellett döntöttem, mert már régen tornáztam comb részt tőle, de meg is izzasztott rendesen. Teljesen elszoktam a kitörésektől, guggolásoktól, rendesen kapkodtam a levegőt, sőt, néha meg is kellett állnom.... magam is meglepődtem, újra be kell iktatnom a combozást is heti rendszerességgel, mert az is fontos, nem csak a has, popó, felsőtest... holnap tuti, hogy izomlázam lesz, már most is kellemesen fáradtak, bár ez köszönhető az esti step aerobiknak is, mert mikor letettem Bennyt, még akartam valamit tornázni és újra elővettem a step padot és a dvd-t, steppelgettem egy jó 50 percet. :) Mára megvolt a mozgás rendesen, bepótoltam az elmúlt napokat is. ;)

Délután is lementünk egy negyven percre Kismacival a tó köré, gyors sétával mentem egyfolytában, közben gyakoroltuk a szavakat, ő pedig kiflit majszolt. :))))) Így megint volt negyven perc aerob mozgásom a minusz fokok ellenére a friss levegőn. :))) De most estére tényleg hulla lettem, most kortyolgatom a gyógyteámat, aztán alvás.

Az ismerősöm ajánlotta a szennalevél és kutyabengekéreg teamixet esténként, alvás előtt el kell kortyolni és másnap nincs gond a széklettel. A múlt héten végig csináltam egy nyolc napos kúrát, ami alatt semmi gondom nem volt, de utána hétvégén sajnos nem állt be magától, megint szenvedés volt... így tegnap újra kezdtem, inkább a gyógytea, mint a gyógyszerek, én így gondolom...

Ma kajálás terén aránylag ügyes voltam, reggelire egy tejeskávét ittam és hozzá három szem áfonyás kekszet ettem. Tízóraira pár szelet almát ettünk Bennyvel, ebédre egy tálka sima rizst ettem, uzsira mandarint és vacsorára tojásrántottát csináltam pici paradicsommal, lilahagymával, reszelt mozarella sajttal, nagyon finom volt. Ma újra megittam egy liter zöld teát, egy liter roiboos teát, kb. fél liter vizet és most a kb. 3 dl gyógyteát. Alakulok, alakulok... most már jó lenne észnél maradni, de nem ígérek semmit. :))))))

Holnap és holnapután újra munka, a főnökasszonyom hívott tegnap, hogy mennék e még március végén is kétszer, nehezen találnak embert, ami egy kicsit  azért jól is esik, de néha pedig már jó lenne, ha vége lenne. Viszont én nem igazán tudok nemet mondani, és ameddig szükségük van rám, én szívesen beugrok. Nekem is jól jön a kikapcsolódás munka formájában. ;) :)))))

2 megjegyzés:

pipacs írta...

Nekem is voltak problémáim az emésztésemmel. Én most aktívia kúrán vagyok, úgy tűnik segít...

Bambi1978 írta...

Kiváncsi leszek, hogy az aktivia segit e neked... a sima, fehéret veszed vagy valamelyik izesitettet? ha nem válik be, akkor visszafizetik a pénzed? ;) :))