2011. február 16., szerda

Mama Africa

Tegnap már nem értem ide írni, de szuper volt az este és a nap is, csak ajánlani tudom, hogy nézzétek meg a Mama Africa előadást, ha valahol látjátok, hogy fellépnek!!!!

http://www.circus-mother-africa.de/de/

Előtte P-vel vacsiztunk a városban, aztán átsétáltunk az 1.kerületen (bár elég hideg volt) és fél 8-kor már az előadás helyszínén voltunk. Rengetegen voltak, csak tegnap és ma léptek fel, így telt házas mindkét előadásuk.

Afrikai férfiak, nők zenés, akrobatikus, táncos számokkal léptek fel, hihetetlen hangulatot csinálva, a közönséget is belevonva és néha olyan műsorszámokkal, hogy levegőt is elfelejtettünk venni, mert annyira hihetetlen dolgokat műveltek. Volt kígyóember, akinek szerintem egy darab csontja sem volt, mert olyan szinten ki tudta tekerni magát, hogy a végén már azt sem tudtuk, hogy hol a keze, lába, feje stb... az egyik áthúzott magán egy húr nélküli teniszütőt, egyik lábán kezdte, át a törzsén, kezein és a másik lábán le... teniszütőt!!!!! Durva volt!!!

Ők ketten is felléptek tegnap, megint fantasztikusak voltak:

http://www.youtube.com/watch?v=nmb1ppz0J_s&feature=related

Úgyhogy jó kis esténk volt, a végén mindenki felállva tapsolt, és már most említették, hogy jönnek jövőre is, mi pedig egyszerre mondtuk P-vel, hogy mi is tuti itt leszünk. :))))) Kell az embernek néha az ilyen kikapcsolódás, feltöltődni élményekkel. Még amit mindenképp meg szeretnék nézni, az a Circus Soleil egyik előadása, az is biztos nagyon érdekes lehet. Imádjuk az ilyesmi programokat, majd utána is nézek, hogy Bécsben lehetséges e.

Tegnap azért sikerült 20 perc tornát is beleszerveznem a napunkba, míg a fiúk aludtak, addig a 2009es réka has részre tornáztam, ma pedig eddig 150 has gyakorlatot csináltam, a lábfelhúzós Nyusz félét. :)))) Este még felsőtestet tervezek a Született feleségek alatt... nagyon béna idő van, így nem igen dugjuk ki az orrunkat már. :((((

Nincsenek megjegyzések: