2011. február 24., csütörtök

Semmi extra...

Eseménytelen nap...

Ma semmi extra nem történt, megint kutya hideg volt, reggel alig hittem a szememnek, fél 8-kor még -13 fok volt!!!!!!! Mikor jön már a tavasz?????

Végül nagy forgolódások és relaxációs zenehallgatás közben sikerült elaludnom, de fél 8-kor már arra keltem, hogy P is tévézik, ö sem tudott aludni rendesen, pedig neki nem is volt tele a feje "lájkokkal"... :))))) Benny 8 után kezdett el dumálgatni, mostanában 8-kor mindig "szirénázni" kezd, tüzoltóautot játszik, így indul a napja, nagyon cuki, mi pedig nevetünk, ahogy hallgatjuk a bébifonban. :)))))

Délelött megföztem a sárgaborsófözeléket, szerintem finom lett, rántás nélkül csináltam, mert besürüsödött anélkül is szuperul, aztán lementünk gyorsan boltba, de még mindig hideg volt nagyon. Utána a napok óta hütöben várakozó cukkiniböl csináltam cukkinipástétomot, jó lesz most pár napig pufirizzsel enni, szeretem nagyon. Ebéd után nem sokkal jött is az anyósom, ma ök vigyáznak Bennyre, mert jöttem dolgozni.

Ma torna nem nagyon volt, csak 150 ágynál karral guggolást csináltam tricepszre, többre nem volt idö. Ha holnap jobb idö lenne délelött, akkor talán lejutok futni, mert P szabadnapos lesz, készülök rá. :) ès szombaton is, mert még szombaton is otthon lesz. Holnap megint jövök délután dolgozni, szombaton pedig Benny keresztapukájához megyünk délután szülinapozni.

Már egy ananász van otthon bekészitve hétvégére, vasárnap lesz valószinüleg a napja, hogy bevetem, mert kell a tisztítás, nem vagyok valami jól mostanában, semmi kedvem nincs valahogy.... ha süt a nap, akkor már picit jobb, de utálom, hogy nem lehet nagyon lent mocorogni. Nem vagyok egy otthonülö tipus, de plázákban sem akarom tölteni Kismacival az idönket, úgyhogy még kicsit téli szenvedésen vagyunk....
Mindegy, most már nincs sok hátra remélhetöleg a tavasz érkezéséig.... azt hiszem, holnap veszek is egy csokor tulipánt, hogy legalább otthon már tavasz legyen, hátha segít meghozni.... :))))

3 megjegyzés:

pipacs írta...

Én is nagyon várom már a tavaszt. A gyerkőc is egyre nehezebben viseli a bezártságot. :S :S

Gaabee írta...

igy bukik le az, aki nem otthonról netezik :)
"van otthon bekészítve", ",lesz otthon"....
:)

Angie írta...

Mi ma már szánkóztunk....