2011. február 8., kedd

Sweet home...

Mindenhol jó, de a legjobb otthon....

Mondjuk nekem ez mindkét helyen igaz, mert szeretek Magyarországon is lenni, barátokkal találkozni, eljárni ide-oda, beszélni magyarul stb... de kb. egy hét után már hiányzik a kis lakásunk, az itteni barátnöm, az itteni kis környezetünk, a tó és minden.... mikor elindulok anyáéktól és hajtok fel az autopályára, akkor legtöbbször összeszorul a torkom, mert Benny is nagyon imádja öket, viszont már kb. Györnél kezdek örülni annak, hogy mindjárt hazaérünk, ahol P. vár már minket, szóval kettös érzés ez, de most jó újra itt lenni. :))))

Tegnap 3 körül már itthon is voltunk, P a szokásos tésztával várt minket, volt nagy öröm, én egyböl pakolni kezdtem, a fiúk játszottak, aztán a kaja után P kitalálta, hogy elmegy Kismacival az anyukájáékhoz, én pakolásszak, pihenjek kicsit... Elég spontán ötlet volt, de elengedtem öket, így én is spontán félbehagytam minden pakolást, futócipöt húztam és kihasználtam, hogy 14 fok volt és le is kocogtam két tókört (4 km), már sötétedett, de nagyon jól esett, néha még be is gyorsítgattam, szuper volt. :)))) Spontán, de a legjobb! Ki kell használni a tavaszias idöt, bár reggel még nem mertem ma felkelni, mert az még kicsit becsapós, ha nem süt a nap. De a tegnapi nap szuper volt a futással. :)))

Ma gyalog átsétáltunk boltba délelött, 14 fok volt megint, mostam két adagot és már az erkélyre teregettem, imádom, mikor a friss levegön tudom száritani a ruhákat. :))) Teleszívtuk magunkat friss, tavaszi levegövel, délután pedig jöttek P szülei unokázni, én már a hotelben vagyok, ma, holnap és pénteken délutános vagyok.

Munka elött leültünk a fönökasszonyommal is, aki nagyon jól reagált mindenre, sejtette, hogy délutánosként nem fogok tudni visszajönni, de elgondolkodik arról, hogy esetleg itt reggeliztetni tudnék e ösztöl, és körbe is kérdez az érdekemben az ismerösei között. Nagyon jó fej volt, bár nem is számitottam töle másra, mert eddig sem volt problémám vele sosem. Már meg is csinálta az ovinak a papírt, ami majd kell Kismaci beiratásához és egyenlöre úgy néz ki, hogy márciusban még kétszer jövök, aztán vége az itteni munkának, mert jövö héten kezd egy új lány teljes munkaidöben. Eddig is márciusig volt szó, amit nem is bánok, mert az utolsó közös nyarunkat még ki akarom használni Kismacival, mielött oviba megy. :)))) Már most tervezem, hogy ezután is igényt tartok P szüleire, ha nem kell dolgoznom jönni, akkor majd eljárok spinningre, de jóóóó lesz!!!! :)))))

A mérleg is barátom volt reggel, mert a tiz napos otthoni lazáskodás után 61,5 kg - t mutatott reggel, pedig féltem, hogy 62,5 körül lesz, de ezek szerint azért a tornák kordában tartották a sok kilengést a kaja terén. :) Itthon azért már jobban tudok figyelni, ma reggelire müzlit ettem gyümijoghurttal, tizoraira egy tejeskávét ittam, ebédre alaszkai halat ettünk paradicsommal és mozarellával, hozzá pedig krumpli-brokkoli-karfiol pürét, uzsira eddig pár szem magvas tallért ettem és most dagad a joghurtos müzlim vacsira. :)))

Ja, és még tegnap az indulás elött csengetett a postás anyáéknál, és meghozta a Wellness magazinos viztisztitós kancsómat, amit a szereplésemért kaptam. :)))) Igy pont el tudtam hozni magammal, tegnap már összeszereltem és este meg is ittam egy liter tisztított vizet. Eltalálták, mert szép, kék szinüt küldtek, ami tökéletesen passzol a konyhánkba P nagy örömére, mert ö nem szereti a sok helyfogót a konyhában, de majd megszokja. ;) :)))) Fö az egészség, úgyhogy ezentúl minden nap megszürök legalább egy liter vizet, amit naponta meg fogok inni!!!!

1 megjegyzés:

Angie írta...

Ezt a kettős érzést megértem, bár mi nem határon kívül élünk, de amikor jövünk otthonról haza (már ezt is jó leírni), az egyik szemem sír, a másik meg nevet, mert hát jó a szülőknél, de mégis a legjobb itthon...
És az utolsó nyárral is egyetértek, Bogyó is menni fog a bölcsibe szeptembertől és hát úgy néz ki, egy jó nagyot fogunk kirándulni idén, ha minden úgy alakul, ahogy apósék eltervezték (horvátba mennénk). Furcsa is lesz, mert most még a szabimat fogom tölteni, de jövőre meg kell fontolni, hova menjünk abba a pár napba.... (a melót nem nagyon várom, de muszáj lesz mennem)...
A kancsóra kíváncsi vagyok, gondolkozom rajta, hogy beszerzek én is egyet...