2011. február 21., hétfő

Hétvége után

Hamar elszaladt a hétvégénk a mama hotelben, ma már vissza is értünk a szürke hétköznapokba. :))))
Majd holnap kiderül, hogy mennyi + dekával, + kilóval érkeztem, de azt már tudom, hogy holnaptól ismét szigor és odafigyelés lesz. :))

Ma már kétszer tornáztam, egyszer a Réka 2009-es húsz perces has részt délután és most este, a Született feleségek alatt a réka kártyákból a mell, tricepsz gyakorlatokat. :) Be kellett pótolnom az elmúlt napok lazaságát, otthon nem volt torna, sem időm, sem lehetőségem nem volt rá nagyon.... hiányzott is ma már, legszívesebben futni mentem volna, de -5 fokban inkább nem vállaltam be mégsem. :((( Lehetne már jobb idő, mert így elég elkeserítő, hogy nem lehet lent sportolni még mindig. :/

Holnap még P itthon van, így reménykedek, hogy jobb idő lesz és lemerészkedhetek vagy ha más nem, akkor legalább szoliba el szeretnék jutni ide a szomszédba, mert már ott is régen voltam... a héten csütörtök, péntek dolgozok, a többi napra még nincs sok programunk. Holnap jönnek át Gabi barátnőmék, nekik már csináltam egy kis update kókuszgolyót, a reszelt almás, zabkorpás verziót, szerintem nagyon könnyű és finom kis nasi. :) Még kitalálok holnap valamit, valamelyik zabpelyhes kekszet szeretném megsütni, majd holnap még bevásárolok hozzá, vagy a sajtos zabpelyhes tallér is már régen volt...

Most én is elkezdtem agyalni rajta, hogy nekifutok újra a modell diétának, a három napos gyümölcsös tisztításnak, csak valószínű jövő hét lesz belőle, mert azt már tudom, hogy aznap nem jó dolgozni, úgy túl hosszú a nap és éhes leszek simán este 11-ig, fél 12-ig, akkor pedig elbukom... úgyhogy talán a vasárnap-hétfő-kedd lesz a napja, akkor P is dolgozik, úgy könnyebb végigcsinálnom. Kell már a tisztítás, hátha ezzel a tavaszt is meghozom. ;) :)

Most egy darabig maradunk itthon, március 10-ig mindenképp, mert akkor megyek utoljára a hotelbe. Utána még összeszervezem, mert mindenképp szeretnék elmenni a március 20.-ai futásra, már vettem hozzá tegnap a decathlonban a derekamra erősíthető övtáskát, direkt futóövtáska, amiben van két kis flaska is víznek és két zipzáros zseb, amibe majd bele tudom tenni az apróságaimat. A héten el is küldöm a jelentkezésemet és átutalom a jelentkezési díjat, akkor már nincs visszaút. :) Idén begyűjtök pár futóversenyes pólót és medált, ez már tuti. :))))))

De addig még bőven van tennivaló, megint minden nap szeretnék minimum húsz percet tornázni és futni is jó lenne, hogy ne köpjem ki a tüdőmet egy hónap múlva. :))))

Nincsenek megjegyzések: