2011. február 9., szerda

Tavasz,tavasz,tavasz....

Jaj, tudom, hogy ez még nem AZ a tavasz, de olyan jóóó!!!!

Imádom, hogy napsütésre ébredünk, hogy kint szárithatom a ruhákat, hogy nem kell hótaposót, sapkát, sálat felvenni, hogy nincs latyak, hó, hanem napszemüveg van, vékonyabb dzseki, napsütés, csiripelö madarak stb... :)))) ki is használjuk a jó idöt, ma is voltam lent Bennyvel, délután is csavargott egyet P anyukájával, mert én megint dolgozok.

Reggel átfutott az agyamon, hogy kellene futni ébredés után, de jó is hogy nem tettem, mert becsapós idö volt, 1 fok volt a napsütés ellenére, így nem akarok egy újabb brutál megfázást bezsebelni, úgyhogy otthon tornáztam egy jó 20 percet, hasaztam picit. :) a semminél több, majd talán holnap lejutok délelött kocogni, mert P csak 6-ra megy dolgozni. Szoliba is jó lenne átugrani, bár ö még nem tud a galád tervemröl, hogy miket tervezek holnapra, de majd meglátjuk, hogy milyen lábbal kel fel reggel és utána tervezem a napomat. :)))

Az már biztos, hogy Gabi barátnömék jönnek át délután, idén még nem is találkoztunk, már hiányoznak. :) Vettem ma almát és szerintem összedobom azt az almás-zabpelyhes liszt és cukormentes finomságot, azt a gyerköcök is ehetik és mi is nassolhatjuk. Mert mást nem akarok sütni, vásárolni sem, mert az utobbi idöben iszonyatos ehetnékem van, épp ma mérgelödtem, hogy tök jól kibirtam a depis, szürke téli hétköznapokat, erre most "romlok" el?!?!?! A baj az, hogy meg sem tudom határozni, hogy mit ennék, MINDENT...a sósra édeset, aztán újra sósat, aztán fött kaját, majd szendvicset, de aztán mégsem... áááá..... nem értem, hogy mi ez, de össze kell magam rántani, mert nem lesz ez így jó. LEhet, hogy így reagál a szervezetem a múlt heti megfázásra, mikor alig tudtam enni és ha ettem is, akkor sem éreztem az ízeket??? nem tudom, de az elmúlt napokra nem vagyok büszke... de ilyen is van, talán ez egy jó nagy pofon az észheztéréshez. :)

Tudom, hogy még odébb van az igazi tavasz, de azért várom már, hogy nagyokat csavarogjunk, sétáljunk Bennyvel, hogy reggelente futással indíthassam a napjaimat, sokkal másabb úgy egy-egy nap, ha frissen és sportosan indítom, mint most... de nem panaszkodok, azért megoldom, hogy otthon is eltornázgassak, ezt egy éve még nem gondoltam volna, hogy a torna ennyire a mindennapjaim részévé fog válni és rendesen elvonási tünetem van kb. két nap mozgás nélkülözés után. :)))

Nincsenek megjegyzések: