2010. december 26., vasárnap

Helyzetjelentés

Szépen telnek az ünnepek, kalóriadúsan, de nem agyalok rajta, a mérlegre sem álltam rá direkt, majd akkor, ha újra visszajöttünk. :))))

A szenteste családi körben telt, P szülei voltak nálunk, jól sikerült minden. Kismaci nagyon édes volt, az ajándékok szinte nem is érdekelték, csak a karácsonyfa és a rajta lógó díszek, fel-alá szaladgált a fánál, mint egy kiskutya, meg tudtuk volna zabálni. :)))) Utána azért a segítségünkkel lekerültek a csomagolópapírok a ajándékairól és nagyon örült mindennek, azóta is kedvencével, Thomas vonattal játszik és még nagy sikere volt az egyik betonkeverő járgánynak is. :)))))

Tegnap délután mi mentünk át az anyósomékhoz, nagy családi banzáj volt, az apósom három testvére volt ott a párjukkal még + egy kiskutya, de valahogy a kiskutya és Kismaci nem igazán akartak barátkozni egymással. Figyelgették egymást, de a három lépés távolságot megtartották. :)))) Jó kis délután volt, attól eltekintve, hogy Kismacinak tegnap reggel elkezdett folyni picit az orra, de a kedélyállapota szerencsére változatlan volt, élvezte azt, hogy ő volt a központban tegnap. :)))) amitől viszont féltem, az bebizonyosodott, már éjszaka többször felsírt, nehezen kapott levegőt és mára már jobban betaknyosodott, pont mikor indulnánk haza anyáékhoz.

Tavaly a 25.ét ügyeleten töltöttük vele, akkor a három napos láz betegség döntötte le a lábáról, idén nagyon figyeltem direkt, nem találkoztunk Gabi barátnőmékkel sem (pedig már nagyon hiányoznak) és Benny másik kis barátnőjével sem, nehogy karácsonyra legyen beteg, de ezek szerint nem tudtuk kikerülni. :(((( Most nyomom belé a c vitamint, sok teát itatok vele, de a kedve még mindig töretlen, itt bohóckodik mellettem, szóval szerintem annyira nagy gáz nincs, csak bosszantó, hogy szegényke megint karácsonyra betegedett le.

Azért remélem, hogy jó utunk lesz hazafelé, majd egy óra múlva indulnánk, hogy pont az alvásidejébe essen az utazás és tudjon pihenni. De bekészítettem a nemrég vett utazó dvd lejátszót is kisvakondos dvd gyüjteményével, hátha szükségünk lesz rá útközben. Drukkoljatok, hogy nyugis utunk legyen hazafele, ne legyen baleset, dugó és délután már anya töltött káposztáját kóstolhassuk nyugiban! :)

Legközelebb már Magyarországról jelentkezek, addig is további szép napot Mindenkinek!!!

Nincsenek megjegyzések: