2010. december 13., hétfő

Új hét...

Reggel a barátom volt a mérleg, 61 kg-t mutatott, 22,2 % testzsír, annyira nem is volt rossz, mint amennyire vártam. :))) na, ez nem jelentette azt, hogy ma is folytattam az édességevést, sőőőőt.... ma már alig kívántam, elég volt a hétvégén belőle. :)))

Ma P szabadnapos volt, és 1-re jött az anyósom és apósom unokázni, mi pedig leléptünk az utolsó karácsonyi ajándékokat beszerezni és utána még nyugiban kajáltunk is egyet a kedvenc olasz éttermünkben. Végre mindenkinek meg van az ajándék, már csak tényleg nagyon kevés apróság hiányzik és jöhet a jézuska. :) Olyan gyorsan itt lesz 24.-e, hogy észre sem vesszük, rohannak a napok....

Mivel egész nap szinte úton voltunk, így a mai nap volt tornailag a heti pihinapom, holnap már újra mozgok valamit, nincs tunyulás!!! :)))) Egyébként azt tegnap elfelejtettem írni, hogy tényleg úgy jön le, mintha mennyi mindent ennék is, sütök-főzök ezt-azt, de például a leveles tésztát nem szeretem ám, úgyhogy én egy falatot kóstoltam meg mindkétszer (sajtos-tejfölös falatkák és a tegnapi virslis), ezek P-nek jönnek be nagyon és mivel hamar kész vannak, így legalább ő örül nekik. :))))) A kajákat ált. én is csak salátával vagy zöldséggel eszem, tehát annyira nem bűnözök. A kekszek pedig ált. egy hétig kihúzzák, ha csak egyedül vagyok rájuk, pár darabot szoktam a kávéhoz enni tízóraira, annyi elég is. Úgyhogy szerintem nem lesz gáz januárban, mert annyira vagyok már mérlegfüggő, hogy amint 62 fölé billen a mérleg, máris húzom be a féket és szigor van! ;) :))))))

Holnapra még nincs nagyon programunk, mert sajnos mindkét kis barátnőnk lebetegedett, akikkel össze szoktunk járni, úgyhogy majd az időjárástól függ, hogy mi legyen. Szeretnék még egy mikulásvirágot venni, van itt a közelben egy jó kis áruház, ahol virágokat, növényeket, dekorációkat stb.. lehet venni, majd oda ugrunk át szerintem. És amit sehol nem találok, pedig nagyon szeretnék még beszerezni, Kismacinak valami aranyos, karácsonyi, vagy téli motivumos poló vagy ing vagy olyasmi, ami karácsonykor viselhető lenne, de mégsem túl elegáns. Olyan igazi kisfiús, karácsonyos szerkó.... de nincs. :((( Ma láttam a H&M-ben fehér inget, fekete gatyát és csokornyakkendőt.... hát nekem az már túlságosan is merev viselet egy másfél éves zsivány gyereknek, úgyhogy még keresgélek, hátha találok valamit, bár nem egyszerű..... ha van tippetek, segítsetek légyszi, hogy még hol lehetne körbe nézni! Előre is köszi!!! :)))

Nincsenek megjegyzések: