2010. december 5., vasárnap

Minuszok

ezek most nem kilóban, hanem celsiusban....

Nálunk ma kutyahideg van, -11 fokot mutatott a hőmérő délelőtt, brutális!!!! P ma szabadnapos, így délelőtt a karácsonyi vásárba mentünk át hármasban, de még jó, hogy vittem Kismacinak takarot a babakocsihoz, mert bizony iszonyú hideg volt.

A bejáratnál összefutottunk Gabi barátnőmékkel és magyarországi vendégeikkel, így a Benny és a kis barátnője Stella is tudtak picit találkozni, bár még együtt játszani nem igen szoktak, de figyelik egymást. :)))) a kedvenc puncsárusunknál én egy sültalma puncsot ittam, P nem szereti az ilyen meleg "kotyvalékokat", így sőrt kért, de éppen mérgelődött, hogy fagyott a sör, alig lehetett inni. Azt gondoltuk, hogy hűtőben tarthatja az ismerős büfésünk, ezért P hozott máshonnan egy üveges sört, ami első kortyra még okésnak tűnt,de nem egész fél perc alatt az asztalon lerakva is megfagyott az üvegben a sör!!!! Durva volt, ilyet még nem láttunk.

Több, mint egy órát ott voltunk, Kismaci játszott a karácsonyfával, jött-ment, mi krumplipuffancsot eszegettünk, puncsoztunk, aztán dél körül jöttünk haza, de akkor már szinte mindenünk fájt a hidegtől. Pedig volt rajtam egy leggings is a bársonygatya alatt, vastag pulcsik, sál, sapka és bélelt kesztyű.... holnap nézek majd valami meleg hótaposó féleséget, mert a vastag adidas bakancsomban, sportzoknival is átfagyott a lábam. Itt van a tél, már nincs mese..........

Ebédre a svájci hús salit ettük, most alszanak a fiúk és szieszta után az anyósomékhoz megyünk át picit, ott fogunk vacsizni. Nagyon afelé húzok, hogy tömegközlekedve menjünk át, mert még ki kellene a kocsit a "hóhegy" alól ásni, valahogy kijönni a havas parkolóból, ott ki tudja, hogy mennyire van eltakarítva, szenvedni a parkolással, este itt megint parkolóhely után vadászni.....szóval nem valami praktikus most kocsival menni, marad a busz és metró, nem laknak messze szerencsére.

Holnap délelőttre pedig megbeszéltem Gabi barátnőmmel, hogy plázázunk egyet, már vágyok a plázában nemrég nyílt starbucksos kávéra és valami óriás, finom sütire is, ott minden olyan guszta (és drága, de sebaj!) :))) Addig a fiúk csavarognak majd együtt, néha nekem is jár a kiruccanás pár órára. :))))

Ma azt hiszem, pihinapot tartok, úgyis izomlázam van a combozás után és még mindig át vagyok fagyva, nincs nagy kedvem mozogni... megpróbálom inkább megnézni a neten a tegnapi x faktort, bár a végeredményt már hallottam, szomorú vége lett. :((

Nincsenek megjegyzések: