2011. január 25., kedd

Élvezni az ízeket...

ahogy a Bikini is mondta anno:

" Mert nyalni csak úgy lehet, ha ÉLVEZZÜK AZ ÍZEKET, nyaljuk a fagylaltot, a mézesmadzag elfogyott..."

Hát szerintem enni is csak úgy lehet, ha élvezzük az ízeket, és ezt az elmúlt lassan 5 nap támasztja alá.... Ma már enyhén éreztem némi ízt, például a reggeli epres joghurtos epres müzlimből az enyhe eper ízt, a graipfruitléből a keserűt enyhén, a délután tejeskávém kesernyés kávé ízét és a délutáni korai vacsoránkból a lila hagymát és talán enyhén a fokhagymaszószt, de még mindig nem az igazi.... ja és a cola lightot is kezdem érezni, de még nem az igazi az sem. :(((

Este, mikor lefeküdtem, úgy aludtam el, hogy végig arra koncentráltam, hogy reggel felkelek, megcsinálom a müzlimet és érzem az ízét, nagyon finom lesz, aztán egész nap mindennek fogom érezni az ízét, illatát.... a Vonzás törvénye picit már működött, mert kezd visszatérni a régi kerékvágás, de még elég lassan... majd este megint rákoncentrálok. :))))

Amúgy a közérzetem már sokkal jobb, kevesebbet kell "trombitálnom" is, sajna a nátha miatt ki volt száradva, repedve a szám, most ott herpesz lett, ezt sosem úszom meg. :(((( A fülem még néha be-bedugul, most esténként melegítem Benny cseresznyemagos párnájával, ha már van ilyenünk. :))))

Délelőtt a fiúk lementek boltba és kicsit sétálni, én addig gyorsan tornáztam egy 20 percet a 2008-as Rékáról a popó részt, az nem ugribugris, így tök jól végig bírtam csinálni. Holnap majd hasat tervezek megint, mert megint kapok délelőtt szabadidőt. :))))) Le szeretnék menni szoliba is picit, kell a "nap" is a lelkemnek, mindig feltölt.

Ebédre csak lightosan apró mozarella golyókat ettünk paradicsommal és serrano sonkával, aztán jött az anyósom és elmentünk csavarogni, Kismacinak új autósülést venni, aztán korai vacsorázni (fél 5-kor) egy közeli étterembe. Itt még nem voltunk, de nagyon jó kis hely, árban is elfogadható és nagy a választék. Én egy grilltányért kértem, grillezett pulyka, csirke volt rajta, steak krumplival, salival, fokhagymaszósszal, curry szósszal és lila hagymáva. Akkora adagot kaptam, hogy egy hétig ott ültem volna, ha mind meg kellett volna ennem, így csak a csirkét ettem meg kis lila hagymával, salival és pici krumplival...sajnos sokat nem éreztem az ízekből, amit nagyon sajnáltam. :((((

Azóta már nem is ettem, szerintem holnaputánig tele leszek. :))))) csak az immunerősítő teámat kortyolgattam, és nemsokára úgyis megyek aludni....

Holnap jön Benny keresztapukája délután, valószínű, hogy délutánra csinálok majd egy őzgerincformában sütött csirkét, az mindenkinek ízlik, ő is szereti a csirkés kajákat. Süti szerintem nem lesz, de még megálmodom, hátha holnapra már az édes ízeket is érezni és élvezni tudom. ;)

Azért mindent összevetve jó kis napunk volt, szerencsére a hó nem annyira gáz, lehet autóval közlekedni, már olvad egész jól, remélem, hogy ez péntekig is így marad. Jó volt megint csinin felöltözni, felvenni az új téli kabátomat, csizmát, néha kellenek ilyen kikapcsolódások is, kettesben. :)))

1 megjegyzés:

pipacs írta...

Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok! :) Drukkolok, ha ma már végre élvezhesd a jó kis ízeket! :)