2011. január 24., hétfő

Már jobb....

....de csak egy fokkal....

Mára már a közérzetem jobb, de nem az igazi és az ízeket még mindig nem érzem, úgyhogy marad a kényszerfogyókúra ma is. :(((

Reggelire megettem tegnapról egy sárgabarackos pite maradékot és egy fél pohár graipfruit levet ittam, de még a kesernyés ízét sem éreztem. :(((( Délelőtt megittam egy liter zöld teát és ebédre az anyósom tegnapi marha húslevesét ettük Kismacival, volt benne répa és pici husi is, biztos finom lehetett, mert Benny megette az egész tányérkájával, én is, de ismét semmi ízt nem éreztem. :(((( Ebéd után megettem a tegnap anyósoméktól kapott kókusz-csókot, reménykedve, hogy legalább az a finomság visszahozza az ízlelőbimbóimat, de tévedtem..... így még élvezni sem tudtam azt a finomságot. :((( Most mandarint fogok uzsizni, kell a vitamin és még van két kivi is itthon, szerintem azokat is megeszem, aztán lemegyünk a Hoferbe és Billába, akarok venni zabkorpát és ivójoghurtot.

Ma azért tornáztam is az előbb, a réka kártyákból csináltam a mell, tricepsz gyakorlatokat, jól esett, már hiányzott a torna, még estére hasazást tervezek, aztán 9től Született feleségek, addigra már pizsiben szeretnék az ágyban lenni. :))))

Reggel megmértem magam mérleggel is és centivel is, végre egy év után beszereztem egy centit is, így most még lehet, hogy valamit bénán mértem, de elvileg kaptam egy mérettáblázatot, hogy mit hol kell mérni és az alapján néztem.

Tehát a kilóim száma ma reggel: 60,9 kg, testzsír: 22 %.

Centik:

Mell: 83 cm
Mell alatt: 75 cm
Derék: 71 cm
Csípő: 87 cm
Comb felül: 52 cm
Vádli: 33 cm
Boka: 21 cm
Kar: 27 cm

Most majd havonta mérem a centiket is, kiváncsi vagyok a változásokra. Az tény, hogy nyáron már 62 kg körül voltam, és az akkor vett boyfriend gatyám most leesik rólam, pedig most is 60-62 kg között mozgok, tehát alakulok, alakulok.... :))))

2 megjegyzés:

pipacs írta...

Én mindig is a centire adtam jobban! :):) A mérettáblázatot megnéztem, tök jó, köszi, hogy betetted! :):)

Bambi1978 írta...

Most már én is látom a különbséget a centik és a kg-k között, és figyelni is fogom ezután is a változást. :) Nyusztól kaptam a táblázatot, szerintem nagyon jópofa.

Láttam a fogyis táblázatot, ügyes vagy a -1kg-val Pipacs, hajrá továbbra is!!!! :)