2011. január 27., csütörtök

Ùton a gyógyulás felé...

haladok, haladok, már megmaradok. :))))

A közérzetem már jó, "csak" fújom az orrom, illetve trombitálok rendesen, mert tisztul az orrom, legalább ez jól müködik. Az ízlelöbimbóim is már kezdenek visszatérni, ennek örömére a mára tervezett gyümölcsnapot elhalasztottam, mert ki szerettem volna használni, hogy már élvezem is az étkezéseket újra, így ebéd után be is nasiztam a kedvenc, Intersparban kapható olasz, almás kekszböl. :))))


Reggelire ettem három mandarint, aztán elmentünk Kismacival kipróbálni az új autósülést, hogy ne holnap a magyarországi úton legyen elöször felavatva a trónja. Csak a közeli bevásárlóparkba mentünk, vettünk kávét anyáéknak, tesómnak, bevásároltunk az intersparban, ha már ott voltunk és hazakocsikáztunk. Az ülés jól vizsgázott, aranyosan üldögélt benne Benny, bár félek attól, hogy hosszabb úton már nem fog neki annyira tetszeni, de majd megszokja ezt is.... azért holnap még a régi ülést is benne hagyjuk a kocsiban, nehogy féluton unja meg az újat, mert akkor szívás lenne. :))))

Ebédre még volt a tegnapi özgerinces csirkéböl, Kismaci a tegnapi krumplifözivel ette, én pedig pároltam magamnak borsót, kukoricát és répát, azzal ettem. Ebéd után ugye én benasiztam picit, de azóta nem ettem semmit, csak egy tejeskávét ittam, mert nem vagyok éhes... a gyomrom még nem az igazi, így nem viszem túlzásba az össze-vissza evészetet.

Már dolgozok, 3-ra jöttem, ma elvileg idöben haza is jutok, mert a kedvenc éjszakás kollégám jön, aki mindig tök korán itt van. ùgyis ki kell magam holnapig aludnom, mert dél felé tervezem a hazaindulást Kismacival. Ö már szerencsére jól van, már csak nekem kell rendbe szednem magam, de szerintem majd az otthon melege és a mama hotel meggyógyít. :))))) Ma akartam a fönökasszonnyal beszélni a jövömmel kapcsolatban, de pechemre nem volt bent és ö is szabin van egy hétig, így majd február 8-án tudunk összeülni, de akkor már szerintem letárgyalunk mindent.

Ma már tornáztam is délelött, tricepsz, mell gyakorlatokat és a has részböl azt a jó kis Nyusz által javasolt feladatot csináltam, ami az alsóhasat jól formálja( abból 100-at!!!!!). Most azt találtam ki, hogy kétnaponta, vagy legalábbis heti 3-4szer fogok tricepsz és ezt a hasas feladatot csinálni, meglátom, hogy mennyit ér, mert az alsóhasam és a tricepsz a legproblémásabb részem, legalábbis az én kritikus szememmel. :))))

Otthon, anyáéknál is majd tartom a napi minimum 20 perc tornát és talán most majd sikerül a Barátok közt alatt bringáznom is. :)))) Hétfön pedig elvileg zumbázni készülünk a tesómmal és a barátnömmel, akire nagyon büszke vagyok, mert már -22 kilónál tartott január elején, ami szerintem mostanra már legalább -25 kg lehet és ö is megszerette a tornázást, szintén kisgyerköc mellett tornázik, odafigyel a kajára és tényleg kitartó nagyon. Jò érzés, hogy picit az én példám is vezérli öt a célja elérésében és tudom, hogy ö is meg fogja csinálni és nyáron ö is büszkén fog feszíteni a madzagos bikiniben!!!! :)))) ùgyhogy hétfön zumba, aztán a hét többi napján majd meglátjuk.... szoliba el szeretnék majd menni otthon is és talán futni egyet a közeli fitnessterembe... bár a spinning is még mindig birizgálja a fantáziámat, csak arra még jó lenne partnert találni. :)))

Ha valakinek van kedve jövö héten Dunaújváros, Rácalmás környékén spinningre jönni,
hétfö és csütörtök kivételével ráérek!!!! ;) :))))))

7 megjegyzés:

Zitus írta...

Ha az a "barátnő én lennék:P,akkor megsirattál:)))Köszönöm,valóban nagy motiváció vagy előttem,és ha madzagos bikini nem is figyel be,de bikinim simán lesz,mert MEGCSINÁLOM:)))))
Hétfőn nyomjuk a Zumbát:)))Puszi:Zitus

Bambi1978 írta...

naná, hogy Te vagy! :) Tudom, hogy megcsinálod, hiszek Benned!!!! :)

Névtelen írta...

Épp kérdezni szerettem volna, hogy nemtán Zitus a barátnő, de már látom is!
Gratula Zitus neked, igen kitartó vagy! Én nem haladok ilyen jól, de hétfőn mérlegelek és remélem, hogy nem sokkal mutat többet, mint amit kitűztem magam elé.....
Angie voltam.

Zitus írta...

Köszi Angie:)
Szépen fogsz Te is haladni,csak oda kell figyelni mit eszel,mert a mozgás a fogyásban csak 30%-ot tesz ki...
teljesen elhagytam a lisztet,krumplit,rizst,tésztákat(még teljes kiőrlésű is nagyon ritkán!!!)
Kitartás Csajszi,megcsinálod Te is:)
Puszi

Bambi1978 írta...

Angie, nem mindenkinek jön be ugyanaz a módszer, ki kell kísérletezgetni a sajátodat, de akkor annál maradva kitartóan Te is elérheted a célodat!

Zitus nagyon ügyes, belátta, hogy mik a "legellenségesebb" dolgok és tornával kiegészítve olvadnak a kilók róla, amik további erőt és kitartást adnak neki is a továbbiakhoz. :) A szénhidrát leminimalizálásával nagyon gyorsan fel lehet pörgetni a fogyást, a torna tényleg sajnos csak egy kisebbik része a kilók legyőzésének.

De ügyesek vagytok, meglesznek a bikinik nyárra, én hiszek bennetek!! :)

Névtelen írta...

Lányok, aranyosak vagytok. Én valahogy úgy érzem (éreztem), hogy nem tudom elhagyni teljesen a lisztes dolgokat, ezért áttértem a tk-re. De be kell lássam, még ennél is jobban minimalizálni kell az arányokat. Egyelőre a tervem az volt, hogy holnapig -5kg-val legyek könnyebb, mint január elején. Most ott tartok, hogy ha ma meglesz a gyümölcsnap, akkor talán holnapra meglesz a -4 kg. De ennek is örülök ám. Hiszen, mi is életmódot váltottunk...
Angie voltam...

Bambi1978 írta...

Én sem tudtam volna másfél éve még elképzelni ,hogy így fogok élni, ahogy most, de valamit valamiért... ;) :))) Tegnapelőtt a tescoban egy darabig álldogáltam a magyar csokik soránál (sport szelet, autós, kapuciner stb...), de aztán levettem a korpás kekszet a polcról, bevásároltam egy halom egészségesebb dolgot és kijöttem édesség nélkül. Nem éreztem lemondásnak valahogy, már nem hiányzik, meg lehet szokni, csak meg kell próbálni. ;)

A -4 kg is minusz, tehát haladsz, a tempót pedig neked kell tudnod! Szép vasárnapot!