2011. január 2., vasárnap

Tervek az új évre

A tavalyi évi feladatomat sikeresen kipipálhatom, hiszen óriásit változott az életem, mert sikerült 44-46os méretről, 85 kg-ról lefogynom az álomsúlyomra, ami most 60-62 kg között mozog és S-M-es ruhákat hordhatok. Újra szeretek tükörbe nézni (már be is szereztem egy egészalakost otthonra :D ), hagyom magam egész alakosan fényképezni, barátkozok a sminkeléssel és növesztem a hajam egy picit nőcisebbre. :))))

Megszerettem a futást, a tornázást, alig múlik el úgy nap, hogy ne tornázzak legalább húsz percet. A mindennapjaim része lett és nem muszájból csinálom, hanem mert feltölt, jól esik. Nyár óta tartom a súlyomat, figyelek a kajálásokra, így a nagy változás éve nálam a tavalyi, 2010 volt.

De erre az évre is tűztem ki célt magam elé, mégpedig azt, hogy feszesedjek, erősödjek, a puhább, apró zsírpárnácskák tűnjenek el és helyettük egy izmos, csinos, kidolgozott testű anyuka lehessek. :))))) azt hiszem, hogy ez sem lesz egyszerű feladat, de a tavalyi év már bebizonyította, hogy mindent el lehet érni, csak akarni és tenni kell érte!!! Botsáska nem szeretnék lenni, a kilók már nem fontosak, az új cél, hogy kidolgozott izmok legyenek és nyáron ne legyen már semmi akadály a madzagos bikininek. :)))) Most már főleg Réka tornákra tornázok, nekem ő főleg a 2008-as és az Add önmagad filmekben tetszik, a 2010-es formája számomra már túl izmos, nekem a nőiesebb formája jobban tetszik.

Úgyhogy hétfőtől újra munkára fel, már van szuper step padom is, vettem lábsúlyt is a tornákhoz, minden nap be fogok iktatni egy-egy erősítő gyakorlatsort és közte két-három aerob mozgás is kell, ha jó idő van, futok, ha nem, akkor otthon ugribugrizok majd step aerobikot vagy vmi norbis tornát.

Május 22én pedig Bécsben lesz a DM Frauenlauf- női futóverseny, március elejétől lehet rá jelentkezni, ahol mindenképp indulok, még addig kitalálom, hogy az 5 vagy a 10 km-es távot lőjjem be, de elindulni mindenképp el fogok, ezt már eldöntöttem. :))))


Idén is hajrá madzagosbikini,
nagyon csinik leszünk nyáron a strandon,
ebben nem kételkedek! ;) :)))


Nincsenek megjegyzések: