2011. július 20., szerda

Furcsa idöjárás

mintha április lenne....

Nem értem, hogy hova lettek a jó kis nyarak, évröl évre furcsább a nyár sajnos.... :(((

Reggel keltem a szokásos 3/4 6-kor , kinéztem az ablakon és már kezdtem elkeseredni, hogy esik az esö... de fura volt, hogy nem hallottam a kopogását, így kilestem a konyhaablakon, ahol nem tünt fel, hogy esne. Igy felöltöztem, felvettem a vékony futodzsekimet is, baseballsapit és irány a tó! :))) Jó volt a megérzésem, mert már éppen elállhatott az esö, így le tudtam futni a három kis tókörömet.

Utána tusolás, csokis fehérjeivás, és ébredt is Benny, aki egész délelött olyan volt, mint a mai idöjárás, nyafka, nyüszis.... már korábban lementünk a boltba is, mert féltem, hogy késöbb eláznánk, de érdekes volt ma, mert végül estig alig esett, néha csöpögött csak az esö. Inkább a szél fújt, de az nagyon és Benny sem igazán rajong az ilyen idöért. Mindegy, túléltük a délelöttöt.... :)

Ebédre nagyon fincsi lett a csöben sült karfiol, bár Benny csak úgy ette meg, hogy azt mondtam neki, krumpli is van közte, mert most krumplimánia van. :)))))

Délután jöttem dolgozni, anyósom vigyázott a kisunokájára, aki természetesen vele már kisangyal volt, egy nyafi sem volt.... érdekes, nem? :))))

Ùgy jöttem dolgozni, hogy tök jo, nem lesz kísértés, erre bárhova néztem, túrós batyuk és hasonló gusztaságokkal találkoztam, mert félrerendeltek belöle, és ránk maradt... hát nagy duzzogva uzsira benyomtam két picikét, de aztán eltettem a recepció irodából, hogy ne hivogassan evésre a kis ördögök. :))))

Most már egy ideje nem voltam dolgozni, júliusban is cska 5 és augusztusban 1 napot helyettesítek, de tök jó kicsit emberek között lenni, dolgoztatni az agyamat, kimozdulni!!! Kövezzetek meg, de én már picit várom az öszt, hogy munkába álljak, még akkor is, ha momentán fogalmam sincs, hogy mi lesz az..... Bennynek lassan szüksége lesz a gyerektársaságra, nekem pedig a felnött társaságra, ez az élet rendje. :) Nagyon remélem, hogy olyan munkahelyet fogok találni, ami mellett tudok futni járni, ezt nem szeretném feladni semmmiképp sem, föleg, hogy jövöre ugye félmaraton elvileg tavasszal... :))))

Holnap, holnapután P szabadnapos, meglátjuk, hogy milyen idö lesz, merre tudunk kimozdulni, mert szerintem a strand felejtös lesz. Az az egy tuti program holnapra, hogy fél 3-ra megyek ortopédiára, kiváncsi leszek, hogy tud e valamit mondani a lábfájásaimra....

Nincsenek megjegyzések: