2011. július 27., szerda

A terv

Mégpedig hétföre vagy keddre, ha P rábolint...

Ma pihinapot tartok a futás terén, mert tegnap és ma is délutános vagyok a hotelben, és szombaton, vasárnap is jövök délelöttre, úgyhogy most próbáltam úgy beosztani a futást, hogy két nap nagy futás, egy nap pihi, holnap és pénteken megint futok két nagyot, hétvége pedig pihi, illetve talán majd délután vagy este lejutok ,azt még nem tudom, és megpróbálok egy fél órát hasazni is valamelyik nap.

Viszont ma mondta P, hogy jövö hétre megkapta a hétföt és keddet szabadnapnak, szerdán, csütörtökön és pénteken pedig csak este kezd, szóval nekem egyböl beindult a fantáziám, hogy akkor egy napot kérek töle, amikor nem kell reggel sietnem haza és megpróbálom a nagy kört kibövíteni és megnézem, hogy mennyi futás esik jól. Ha mondjuk le tudnám futni kétszer a nagy körömet, az 18 km.... nagyon kiváncsi vagyok, hogy sikerülne e vagy legalábbis arra, hogy mennyi sikerülne. De ehhez az kell, hogy ö keljen Bennyhez egyik reggel. Mivel ö délelöttönként jár konditerembe, így nekem csak a reggelek jutnak futásra, szóval szerintem egy nap nem a világ vége. :) ès tényleg kiváncsi vagyok arra, hogy mennyit bírok... persze, nem akarom magam széthajtani, kényelmes tempóban kocognék, de mégis, vajon mennyit bírnék lefutni egyszerre? :)

Most már azt tudom, hogy egy 10 km-es futóverseny nem lenne gond, azt simán végig bírom.... de ugye tavasszal szeretném kipróbálni magam a félmaratonon, addig pedig még fejlödni kell. Tehát a lecke fel van adva, én pedig fel vagyok dobódva, várom a jövö hetet ,hogy kísérletezzek egyet a futásban. :))))

Amúgy minden oké, 10-én megyek újra az ortopédiára, akkor kapok betétet a cipömbe és viszem a röntgen felvételt tanácskozásra. Nagyon úgy értelmezem a szakmai szövegben, hogy még mindig meg van a ciszta a jobb térdemben, de kb. ugyanakkora lehet, mint két éve is volt... erre is kiváncsi leszek, hogy mit mondanak majd rá. Mert fájdalmam nincs, gondolom, akkor nem piszkálják meg, úgyhogy ezen nem is agyalok feleslegesen.

Holnap és holnapután szabadnap, Gabi barátnömékkel találkozunk holnap, péntekre még nincs nagy programunk, idöjárásfüggö lesz, elég kiszámíthatatlan most az idö sajnos. :( Fura egy nyár, valamelyik nap már elökapartam az öszi cuccainkat és azon gondolkoztam, hogy feltekerem a fütést Benny miatt a fürdöben.... a reményt azért nem adom fel, hogy augusztus 13-tól szuper idönk lesz a Balcsin, bár szerencsére azért Szigliget és környéke kevésbé nyári idöben is tele van program lehetöséggel, tehát unatkozni nem fogunk!!! :)

Nincsenek megjegyzések: