2011. július 12., kedd

Lépésszámláló

Most akkor kinek/minek higgyek?

Eddig azt hittem, hogy egy tókör itt nálunk 2 km, ha kivül, a betonos részen futok és aszerint számoltam a napi futásaimat. Kocsival mértem le, ott kb. 2 km volt, bár azon azért csodálkoztam, hogy 2 km-t negyed óra alatt kocogtam le, míg az 5 km-es két versenyen is 27 perc alatt végeztem. De arra fogtam, hogy kényelmesen kocogok reggelente, a versenyen pedig kicsit gyorsabban.

Utolsó este anyáéknál kimentünk a tesómmal rendesen lemérni, hogy 10 méter alatt hány lépést futok, hogy rendesen be tudjuk állítani a decathlonban vett lépésszámlálómat. Kétszer-háromszor is lefutottam a 10 métert, ami jó 9 lépés lett, úgyhogy ha jól emlékszek a beállításon, akkor átállítottuk. (ugye így kell beállítani? A 10-et el kell osztani 9-el és megszorozni 100-al? :)))) ) Mert így beállítottam a 111-et a mértékegységhez...

Ma direkt levittem a lépésszámlálót és a három kört kb. 7,5 km-nek mérte.... úgyhogy nem igazán értek semmit, jó lenne már tudni, hogy tényleg mennyi az a táv, amit futok. :))))) Mindegy, ma is kényelmesen kocogtam 45 percet, jól esett, már 6 óra 10-kor lent voltam, kellemes volt az idő, még nem volt dög meleg. Már hiányzott a kis tavi futóterepem, ezért érdemes korán felkelni. :)

Csak tényleg jó lenne tudni, hogy pontosan mennyi is egy külső kör, ha valakinek van tapasztalata a decathlonos lépésszámlálóval, légyszi jelezze, hogy megnézzük, tényleg jól van e beállítva az enyém. :)))) Köszi előre is! :)

Nincsenek megjegyzések: