Már egy párszor csináltam ilyet és mivel még volt bőven répa itthon, csirkecomb is van pár a fagyasztóban, így nem agyaltam sokáig a mai ebéden.
Bennyek krumplival és répa karikákkal volt, nekem pedig a tegnapi bulgurral, még P-nek is ízlett a töltelék, szerintem megbánta a végén, hogy ő inkább hús salátát evett. :))))
Hozzávalók:
50 dkg csirkecomb (bőrrel együtt!!!!), 20 dkg sárgarépa, 2 főtt tojás, vöröshagyma, fokhagyma, petrezselyem
A sárgarépát apróra reszeljük, összekeverjük a felkockázott tojással, és a petrezselyemmel. Sóval, borssal ízesítjük, rányomjuk a fokhagymát, majd összegyúrjuk az apróra vágott vöröshagymával. Kicsit állni hagyjuk, majd a tölteléket betöltjük a combok bőre alá. Sütőzacskóban pirosra sütjük. (én előtte még picit simítottam rá grill csirke fűszersót is)
Kb. 200 fokon (alsó-felső sütés) sütöttem először kb. 30-35 percig, aztán szétvágtam a zacsit, picit feltekertem még a hőfokot és megpirítottam a tetejét.
Nagyon finom, és pikk-pakk elkészül. :))) Jó étvágyat!
3 megjegyzés:
Tyű! De jól néz ki!
És biztos nagyon finom is!
Irigykedem! :)
Na jó, igy nem fogyni fogok, hanem hizni:):) Guszta. A csirkecomb amúgy is a gyengém.
Ez amúgy egy fogyis program füzetében volt benne, ha a bőrét nem eszitek meg, simán diétás!!!! :)
Megjegyzés küldése